00:00
شنبه - 1400/11/09
00:00
چهارشنبه - 1400/11/13
تهران، لابراتوار آکادمی کافه جلاتو
آکادمی کافه جلاتو نوزدهمین دوره آموزشی بین المللی خود را با همکاری مدرسه بستنی Paolo Cappellini ایتالیا، از ۹ تا ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، بصورت یک دورۀ جامع علمی-کاربردی در خصوص کسب مهارتهای لازم در زمینه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) درلابراتوار مجهز، مدرن و اختصاصی خود در غرب تهران برگزار نمود.
در حال حاضر، آکادمی بستنی Paolo Cappellini به مدیریت اسطوره صنعت جلاتوی ایتالیا (آقای دکتر پائولو کاپلینی)، با شرکتهای بزرگی همچون Carpigiani ، Liagel, CASTalimenti و Bravo ایتالیا در زمینه آموزش و ارتقای سطح کیفی دانش جلاتو همکاری تنگاتنگی دارد.
اهم اهداف دوره برگزار شده:
۱) حدود ۴۰ ساعت آموزش کامل تئوری و عملی در ۵ روز توسط استاد Paolo Cappellini از ایتالیا در لابراتوار مدرن و مجهز ما در غرب تهران
۲) حضور مترجم ایتایایی به فارسی در کل مدت دوره (دوره به زبان ایتالیایی برگزار و همزبان به فارسی ترجمه میشود)
۳) ارایه مدرک در پایان دوره
۴) آشنایی کامل و کار عملی با ماشین آلات، دستگاهها، مواد اولیه و ابزارهای لازم و مرتبط
۵) فراگیری نحوه فرمولاسیون انواع جلاتو/سوربتو (پایه شیر و پایه آب) و تولید عملی آنها با دستگاه بارسفت کن و قیفی (سافت)
۶) آموزش ۰ تا ۱۰۰ تولید جلاتو/سوربتو (بستنی ایتالیایی) بدون مواد اولیه صنعتی و پیش آماده و بصورت کاملا طبیعی و ارگانیک
۷) آموزش حذف کامل بیس های پودری کارخانه ای، خمیرها و طعم دهنده های مصنوعی از پروسه تولید جلاتو/سوربتو
۸) آموزش نحوه تولید جلاتو با استفاده از مواد ۱۰۰٪ تازه و طبیعی (لبنیات، میوه و سبزیجات)
۹) آشنایی با تکنیک جدید تولید بستنی های بوتیکی، چوبی و فانتزی برای ایجاد فرصتهای شغلی نوین و خاص
۱۰) آشنایی کامل با اصول و المانهای مورد نیاز در تأسیس یک جلاتریا (فروشگاه بستنی ایتالیایی)
۱۱) آشنایی با بهداشت محیط کار جهت سهولت و سرعت بخشیدن در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه (تدریس توسط مدیر اداره بهداشت شمال-غرب تهران)
۱۲) کار عملی در یک لابراتوار کامل و مجهز نظیر آنچه در آینده برای خود تاسیس خواهید کرد
۱۳) معرفی انواع ماشین آلات و مواد اولیه موجود در بازار ایران بر اساس تجربه بی نظیر و ارزشمند برند جلاتوهاوس (خانه ی جلاتو)
۱۴) معرفی روشهای مختلف و موفق فروش که در برند جلاتوهاوس (خانه ی جلاتو) در طول ۷ سال فعالیت تست و ارزیابی شده اند.
این رویداد منقضی شده است.