دوره جامع آموزش جلاتو - 28 تا 31 مردادماه 1396

 
آکادمی کافه جلاتو یازدهمین دوره آموزشی بین المللی خود را با همکاری مدرسه بستنی Paolo Cappellini ایتالیا، بصورت یک دورۀ جامع علمی-کاربردی در خصوص کسب مهارتهای لازم در زمینه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) درلابراتوار مجهز و مدرن خود در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار نمود.شرکت تکنودقیق حامی این دوره آموزشی بود.
در حال حاضر، مدرسه بستنی Paolo Cappellini  به مدیریت اسطوره صنعت جلاتوی ایتالیا (آقای کاپلینی)، با شرکتهای بزرگی همچون Carpigiani و CASTalimenti ایتالیا در زمینه آموزش و ارتقای سطح کیفی دانش جلاتو همکاری تنگاتنگی دارد.
هدف اصلی برگزاری این دوره، آشنایی و کسب مهارتهای کاربردی در زمینۀ فنون، سیستمها و روشهای نوین و به روز تولید بستنی به سبک ایتالیایی بوده است. پس از گذراندن این دوره هنرجویان قادرگردیدند با ماشین آلات، ابزار و مواد موجود در بازار کشور، در فروشگاه بستنی و یا کارگاه تولید بستنی خود، بی نیاز از هرگونه منبع خارجی و وارداتی، به تولید انواع بستنی با پایه های مختلف (میوه و شیر) در سطح کیفی سازگار با استانداردهای روز دنیا بپردازند. بنابراین، یکی از اهداف عمده این دوره، آموزش تولید جلاتو (بستنی ایتالیایی) با استفاده از مواد 100% طبیعی (نظیر میوه تازه) و به عبارت دیگر حذف کلیه مواد مصنوعی، شیمیایی و کارخانه ای از پروسه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) بود.

 اهم اهداف دوره:        

1)      حدود 40 ساعت آموزش کامل تئوری و عملی در 4 روز توسط استاد Paolo Cappellini  از ایتالیا در لابراتوار مجهز ما در دانشگاه شهید بهشتی تهران
2)      حضور مترجم ایتایایی به فارسی در کل مدت دوره (دوره به زبان ایتالیایی برگزار و همزبان به فارسی ترجمه میشود)
3)      ارایه مدرک معتبر از ایتالیا در پایان دوره
4)      آشنایی و کار عملی با دستگاهها، مواد و ابزار مرتبط
5 )     فراگیری نحوه فرمولاسیون انواع جلاتو (پایه شیر و آب) و تولید عملی آنها با دستگاه بارسفت کن و قیفی
6)      تولید جلاتو (بستنی ایتالیایی) بدون مواد اولیه صنعتی و پیش آماده
7)      آموزش حذف کامل بیس های پودری کارخانه ای، خمیرها و طعم دهنده های مصنوعی از پروسه تولید جلاتو
8)      آموزش نحوه تولید جلاتو با استفاده از مواد ۱۰۰% تازه و طبیعی
9)      آشنایی با تکنیک جدید تولید بستنی های بوتیکی، چوبی و فانتزی
10)    آشنایی کامل با اصول و المانهای مورد نیاز در تأسیس یک جلاتریا (فروشگاه بستنی ایتالیایی)

 

 


آلبوم: دوره جامع آموزش تکنولوژی جلاتو - 28 تا 31 مردادماه 1396