دوره نیمه خصوصی آموزش تکنولوژی جلاتو (اصول فرمولاسیون و ساخت بستنی ایتالیایی) - ۹ تا ۱۳ شهریورماه ۹۸


۹ تا ۱۳ شهریور ۱۳۹۸

یک دوره کاملا نیمه خصوصی و بی نظیر! (۵ روز کامل)

یکی از بهترین و پرانرژی ترین دوره های آکادمی کافه جلاتو!!!

 

آکادمی کافه جلاتو شانزدهمین دوره آموزشی بین المللی خود را با همکاری مدرسه بستنی Paolo Cappellini ایتالیا، از ۹ تا ۱۳ شهریور، بصورت یک دورۀ جامع علمی-کاربردی در خصوص کسب مهارتهای لازم در زمینه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) درلابراتوار مجهز، مدرن و اختصاصی خود در غرب تهران برگزار نمود.
لازم به ذکر است، در حال حاضر، مدرسه بستنی Paolo Cappellini  به مدیریت اسطوره صنعت جلاتوی ایتالیا (آقای کاپلینی)، با شرکتهای بزرگی همچون Carpigiani ، CASTalimenti و Bravo ایتالیا در زمینه آموزش و ارتقای سطح کیفی دانش جلاتو همکاری تنگاتنگی دارد.
 

 اهم اهداف این دوره:        

۱)      حدود ۴۰ ساعت آموزش کامل تئوری و عملی در ۵ روز توسط استاد Paolo Cappellini  از ایتالیا در لابراتوار مدرن و مجهز ما در غرب تهران
۲)      حضور مترجم ایتایایی به فارسی در کل مدت دوره (دوره به زبان ایتالیایی برگزار و همزبان به فارسی ترجمه میشود)
۳)      ارایه مدرک در پایان دوره
۴)      آشنایی کامل و کار عملی با ماشین آلات، دستگاهها، مواد اولیه و ابزارهای لازم و مرتبط
۵)     فراگیری نحوه فرمولاسیون انواع جلاتو/سوربتو (پایه شیر و پایه آب) و تولید عملی آنها با دستگاه بارسفت کن و قیفی (سافت)
۶)      آموزش ۰ تا ۱۰۰ تولید جلاتو/سوربتو (بستنی ایتالیایی) بدون مواد اولیه صنعتی و پیش آماده و بصورت کاملا طبیعی و ارگانیک
۷)      آموزش حذف کامل بیس های پودری کارخانه ای، خمیرها و طعم دهنده های مصنوعی از پروسه تولید جلاتو/سوربتو
۸)      آموزش نحوه تولید جلاتو با استفاده از مواد ۱۰۰٪ تازه و طبیعی (لبنیات، میوه و سبزیجات)
۹)      آشنایی با تکنیک جدید تولید بستنی های بوتیکی، چوبی و فانتزی برای ایجاد فرصتهای شغلی نوین و خاص
۱۰)    آشنایی کامل با اصول و المانهای مورد نیاز در تأسیس یک جلاتریا (فروشگاه بستنی ایتالیایی)
۱۱)    آشنایی با بهداشت محیط کار جهت سهولت و سرعت بخشیدن در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه

آلبوم: دوره نیمه خصوصی آموزش تکنولوژی جلاتو (اصول فرمولاسیون و ساخت بستنی ایتالیایی) - ۹ تا ۱۳ شهریورماه ۹۸