دوره نیمه خصوصی آموزش تکنولوژی جلاتو (اصول فرمولاسیون و ساخت بستنی ایتالیایی) - ۲ تا ۶ شهریورماه ۹۸


۲ تا ۶ شهریور ۱۳۹۸

یک دوره کاملا نیمه خصوصی و بی نظیر! (۵ روز کامل)

ظرفیت دوره: فقط ۶ نفر (ظرفیت تکمیل شد)

 

آکادمی کافه جلاتو پانزدهمین دوره آموزشی بین المللی خود را با همکاری مدرسه بستنی Paolo Cappellini ایتالیا، بصورت یک دورۀ جامع علمی-کاربردی در خصوص کسب مهارتهای لازم در زمینه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) درلابراتوار مجهز، مدرن و اختصاصی خود در غرب تهران برگزار می نماید.
لازم به ذکر است، در حال حاضر، مدرسه بستنی Paolo Cappellini  به مدیریت اسطوره صنعت جلاتوی ایتالیا (آقای کاپلینی)، با شرکتهای بزرگی همچون Carpigiani ، CASTalimenti و Bravo ایتالیا در زمینه آموزش و ارتقای سطح کیفی دانش جلاتو همکاری تنگاتنگی دارد.
 

 اهم اهداف این دوره:        

۱)      حدود ۴۰ ساعت آموزش کامل تئوری و عملی در ۵ روز توسط استاد Paolo Cappellini  از ایتالیا در لابراتوار مدرن و مجهز ما در غرب تهران
۲)      حضور مترجم ایتایایی به فارسی در کل مدت دوره (دوره به زبان ایتالیایی برگزار و همزبان به فارسی ترجمه میشود)
۳)      ارایه مدرک در پایان دوره
۴)      آشنایی کامل و کار عملی با ماشین آلات، دستگاهها، مواد اولیه و ابزارهای لازم و مرتبط
۵)     فراگیری نحوه فرمولاسیون انواع جلاتو/سوربتو (پایه شیر و پایه آب) و تولید عملی آنها با دستگاه بارسفت کن و قیفی (سافت)
۶)      آموزش ۰ تا ۱۰۰ تولید جلاتو/سوربتو (بستنی ایتالیایی) بدون مواد اولیه صنعتی و پیش آماده و بصورت کاملا طبیعی و ارگانیک
۷)      آموزش حذف کامل بیس های پودری کارخانه ای، خمیرها و طعم دهنده های مصنوعی از پروسه تولید جلاتو/سوربتو
۸)      آموزش نحوه تولید جلاتو با استفاده از مواد ۱۰۰٪ تازه و طبیعی (لبنیات، میوه و سبزیجات)
۹)      آشنایی با تکنیک جدید تولید بستنی های بوتیکی، چوبی و فانتزی برای ایجاد فرصتهای شغلی نوین و خاص
۱۰)    آشنایی کامل با اصول و المانهای مورد نیاز در تأسیس یک جلاتریا (فروشگاه بستنی ایتالیایی)
۱۱)    آشنایی با بهداشت محیط کار جهت سهولت و سرعت بخشیدن در اخذ جواز کسب از اتحادیه مربوطه

⚠️ چند نکته مهم در مورد دوره های آموزشی آکادمی "کافه جلاتو":

  • در آکادمی کافه جلاتو، برای ارائه بالاترین استانداردهای آموزشی صنعت جلاتو (بستنی ایتالیایی)، صرفاً از مدرسان و متخصصین تایید شده، شناخته شده و بین المللی کشور ایتالیا استفاده می شود. مثال این موضوع استفاده از دکتر پائولو کاپلینی برای امر آموزش می باشد که دارای دکترای میکروبیولوژی است و بیش از 25 سال سابقه تدریس آکادمیک در رشته بستنی ایتالیایی فروشگاهی و صنعتی دارد و مشاور شرکتهای بیشماری در زمینه تولید مواد اولیه و ماشین الات بستنی است. آیا شخصی که صرفا یک یا چند دوره آموزشی گذرانده و سابقه و تجربه تدریس آکادمیک ندارد و از لحاظ جغرافیایی از استانداردهای روز صنعت بستنی و جلاتو دور است، میتواند مدرس خوبی برای این صنعت باشد؟ پاسخ به این سوال را به عهده خود شما می گذاریم.
  • آشنایی کامل مدرسان آکادمی کافه جلاتو با بازار داخل کشور از لحاظ نوع مواد اولیه و ماشین آلات موجود، ذایقه مشتری ایرانی و شرایط خاص بازار داخلی باعث شده تا تلفیق بینظیر و قدرتمندی بین دانش روز کشور ایتالیا و امکانات بازار داخلی ما شکل گیرد که قطعا در دوره های مشابهی که در کشور ایتالیا برگزار می گردد نیز غیر قابل دسترسی است.
  • مهمترین هدف برگزاری این دوره های آموزشی، حذف کلیه مواد افزودنی صنعتی، رنگ و اسانس از پروسه تولید بستنی می باشد که در نهایت منجر به تولید بستنی با استفاده از مواد اولیه ۱۰۰٪ تازه، سالم و طبیعی می گردد.
  • از مهمترین اهداف دیگری که در این دوره ها دنبال میگردد حذف کامل واسطه گری ها از این صنعت پرسود می باشد. بسیاری از واسطه ها در بازار هستند که صرفا به دنبال کسب درآمد از طریق فروش تعدادی دستورالعمل (فرمول) هستند. اما از آنجایی که دستورالعمل تولید هر طعم باید بر حسب ذائقه مشتریان، خصوصیات جغرافیایی منطقه، شرایط آب و هوایی منطقه و فاکتورهای دیگر تنظیم گردد، لذا در دست داشتن تعدادی دستورالعمل هیچ کمکی به تولیدکننده نخواهد کرد. آنچه باعث تولید یک محصول باکیفیت و خوش طعم میگردد، توانایی تولیدکننده در ساخت دستورالعمل بر حسب عوامل فوق و همچنین مواد اولیه موجود در بازار منطقه ای خود است که این صرفا از طریق یک آموزش صحیح و کامل و تنها از طریق انتقال صحیح علم امکان پذیر است.
  • از دیگر روشهایی که واسطه ها در بازار امروزه استفاده میکنند تبلیغ یک آموزش ضعیف و بی کیفیت به بهانه فروش ماشین آلات و مواد اولیه به مشتری می باشد. لازم بذکر است دوره های آموزشی آکادمی کافه جلاتو صرفا در راستای انتقال دانش به هموطنان عزیز و افزایش سطح دانش فنی متقاضیان در جهت کمک به ارتقاء فرهنگ بستنی سالم بوده و هیچ فرآیند تبلیغاتی در جهت فروش برند خاص (اعم از ماشین آلات، مواد اولیه و ...) در طول فرآیند آموزش صورت نمی گیرد. ضمنا هدف این آموزشها، فروش برند (فرنچایز نشان تجاری و تابلو) نمی باشد.
  • بدون شک در طول دوره، بهترین ماشین آلات موجود در بازار کشور که مطابق استانداردهای بین المللی کشور ایتالیاست مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین هدف اصلی دوره، آموزش تولید محصول باکیفیت در کنار کاهش هزینه ها و استفاده هوشمندانه از سرمایه است. نتیجتا متقاضیان شروع این کسب و کار جدید، صرفا به بهانه فروش ماشین آلات غیر استاندارد، بی کیفیت و ارزان قیمت با توجیه زیرکانه کاهش چشمگیر هزینه ها گمراه نخواهند شد. این شعاری است که متاسفانه در بازار داخلی توسط افراد سودجو صرفا برای جلب نظر متقاضیان تحویل آنها می گردد. اما پس از شروع کار، با توجه به عدم بهره وری ماشین آلات ارزان قیمت، کاهش شدید کیفیت در محصول نهایی ایجاد خواهد شد که خود باعث صرف مجدد هزینه های اضافی برای تعویض و ارتقاء ماشین آلات می گردد.
  • و در نهایت، یکی دیگر از خط مشی های اصلی دوره های آکادمی، حذف کلیه مواد آماده (نظیر پایه ها و طعم دهنده ها) از پروسه تولید بستنی ایتالایی (جلاتو) می باشد. شاید این مهمترین عامل در موفقیت متقاضیان ورود به این صنعت باشد. چراکه سلیقه و دانش فرد در انتخاب جزء به جزء مواد اولیه، بیشترین تاثیر را در ایجاد وجه تمایز با رقبایی که همگی از مواد آماده و یکسان استفاده میکنند داشته باشد.