Toggle navigation
صفحه اصلی
درباره ما
کدام برندها؟!
تقویم رویدادها
دوره های جلاتو
دوره های آتی
دوره های پیشین
راهنمای ثبت نام دورهها
تماس با ما
ورود
دوره های پیشین
دوره 3 روزه پیشرفته آموزش جلاتو و دسرهای نیمه منجمد - 14 تا 17 بهمن 1395
دوره 3 روزه پیشرفته آموزش جلاتو و دسرهای نیمه منجمد - 14 تا 17 بهمن 1395
دوره 3 روزه پیشرفته آموزش جلاتو و دسرهای نیمه منجمد
بهمن ماه 1395
لابراتوار خانه ی جلاتو
مدرس: استاد پائولو کاپلینی از ایتالیا
آلبوم:
دوره 3 روزه پیشرفته آموزش جلاتو و دسرهای نیمه منجمد - 14 تا 17 بهمن 1395
higd8normm7syug.jpg
سعید دماوندی زاد - بستنی گل و بلبل (بابل)
سروش وثوقی - آکادمی کافه جلاتو
پائولو کاپلینی
prvogwnvtmmmlts.jpg
4cqpaqtcp5qye07.jpg
9fnfd8fbsg3gvsu.jpg
sun3dq9eieeuo6n.jpg
gc8fxfnoy9kse0y.jpg
nsf1peddyiasljp.jpg
محمد رفیعی
k9i04r7cs8c2nji.jpg
xaxkyxpfvqatder.jpg
محسن عبدی
ebfoto6jw1pfkzf.jpg
be0nddmwb8hhckt.jpg
pojbykgo8mxs16d.jpg
b3xupzmkqyj9wpl.jpg
pbghv03snxvqi0a.jpg
vm6wcqsemz7yrvi.jpg
gjnonjsbivvzhcn.jpg
8jx5yfukvys8hdy.jpg
yldp65fsdh8hjhh.jpg
mm93odhy0xx6cvx.jpg
dd5icmb9ackxjkt.jpg