آکادمی کافه جلاتو دوازدهمین دوره آموزشی بین المللی خود را با همکاری مدرسه بستنی Paolo Cappellini ایتالیا، بصورت یک دورۀ جامع علمی-کاربردی در خصوص کسب مهارتهای لازم در زمینه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) درلابراتوار مجهز و مدرن خود در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار نمود.شرکت تکنودقیق حامی این دوره آموزشی بود.
در حال حاضر، مدرسه بستنی Paolo Cappellini به مدیریت اسطوره صنعت جلاتوی ایتالیا (آقای کاپلینی)، با شرکتهای بزرگی همچون Carpigiani و CASTalimenti ایتالیا در زمینه آموزش و ارتقای سطح کیفی دانش جلاتو همکاری تنگاتنگی دارد.
هدف اصلی برگزاری این دوره، آشنایی و کسب مهارتهای کاربردی در زمینۀ فنون، سیستمها و روشهای نوین و به روز تولید بستنی به سبک ایتالیایی بوده است. پس از گذراندن این دوره هنرجویان قادرگردیدند با ماشین آلات، ابزار و مواد موجود در بازار کشور، در فروشگاه بستنی و یا کارگاه تولید بستنی خود، بی نیاز از هرگونه منبع خارجی و وارداتی، به تولید انواع بستنی با پایه های مختلف (میوه و شیر) در سطح کیفی سازگار با استانداردهای روز دنیا بپردازند. بنابراین، یکی از اهداف عمده این دوره، آموزش تولید جلاتو (بستنی ایتالیایی) با استفاده از مواد 100% طبیعی (نظیر میوه تازه) و به عبارت دیگر حذف کلیه مواد مصنوعی، شیمیایی و کارخانه ای از پروسه ساخت جلاتو (بستنی ایتالیایی) بود.